Woningontruiming in Amsterdam? Bel nu 06-11120358

Ook in de regio Amsterdam is de Woningontruiming Centrale actief

De Woningontruiming Centrale heeft jarenlang ervaring met het ontruimen van woningen in Amsterdam en omgeving.

Vanuit onze vestiging in de hoofdstad gaan onze medewerkers elke dag enthousiast aan het werk. Een ervaren team mensen die u die helpende hand bieden bij een woningontruiming.

Woningontruiming op maat in Amsterdam

Er zijn veel omstandigheden bij een woningontruiming in Amsterdam waar rekening mee gehouden moet worden. Niet alleen de drukte en het parkeer probleem. Er zijn ook tal gebouwen waar geen lift aanwezig is, verhuisliften plaatsen is ook niet overal mogelijk. Gelukkig hebben wij ruim ervaring met de takelhaak.

Bij een woningontruiming in Amsterdam zijn er vaak omstandigheden waarbij  u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Veelal is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent.

Woningontruiming uit handen geven door specialisten

Een woningontruiming / boedelontruiming altijd ongelegen. Zelfs wanneer een dierbare langere tijd ziek was, het blijft hectisch en emotioneel zwaar. Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven , een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet.

Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

Direct contact ? Bel 06-11120358.

Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement.

De Woningontruiming Centrale verwerkt elke dag meerdere aanvragen voor…

Behalve ontruimingen verzorgen wij ook andere diensten …

  • Tuin helemaal opruimen
  • Het deels kopen van de inboedel
  • Het afvoeren van afval
  • Diverse herstelwerkzaamheden
  • Verhuizen

Offerte op maat ontvangen ?

offerte woningontruiming Amsterdam

 

 

Een belangrijke rol speelt bij de beslissing om ons wel of niet in te huren is voor uw de prijs. Gelukkig kunnen wij iedereen een zeer scherp tarief aanbieden.

Voorbeeldontruiming in Amsterdam door De Woningontruiming Centrale

We kregen een aanvraag voor het ontruimen van een prachtig grachtenpand in Amsterdam. Niet alleen de inboedel, maar zeker ook de woning zelf mocht geen krasje oplopen. De professionele ontruimers van De Woningontruiming Centrale weten echter precies hoe ze dit aan moeten pakken.

Naast het ontruimen van de woning, hebben we er ook voor gezorgd dat de woning bezemschoon en zonder gaten in de muur werd opgeleverd. Er stonden nog enkele meubels waar de bewoner geen interesse meer in had. We hebben deze direct op laten halen door onze vaste opkoper. Dit alles al 4 dagen nadat de bewoner online een offerte had aangevraagd.

Binnen een dag was de woningontruiming geklaard en dat voor een bedrag van € 425,-. Dit was inclusief het afvoeren van afval.

Bel ons! 06-11120358

Het werkgebied van De Woningontruiming Centrale, onder anderen in:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle
Landelijke dekking heel Nederland